Stäng

Om oss

InfraGeoTech AB erbjuder tjänster inom mätteknik och projektering med fokus på teknik, kompetens och kvalitet.

SÅ BÖRJADE DET
Bolaget grundades 2013 av VD Malin Bergman Solming och Jonas Everstig i Bålsta, strax norr om Stockholm.

Malin har alltid vetat att hon vill starta eget och brinner för mätyrket. Malin träffade Jonas när han var arbetsledare för ett stort byggföretag och anlitade Malin för ett mätuppdrag. De kände att de kunde slå sina kunskaper ihop och starta ett företag.

Malins garage blev InfraGeoTechs första kontor och en medarbetare togs in som underkonsult. Redan efter sex månader så anställdes den första mätningsteknikern.

Idag är vi drygt 30 anställda och verkar i hela Stockholms- och Mälardalsområdet. InfraGeoTech har kontor i Bålsta, Uppsala och Västerås.

VÅR AFFÄRSIDÉ
Vår affärsidé är att skapa mervärde för våra medarbetare, ägare och kunder och att bidra till att effektiva och kvalitativa tjänster utförs inom bygg- och anläggningssektorn. Detta uppnår vi genom tillhandahållande av bred kompetens inom mät- och projekteringsområdet.

Vår strävan är att samtliga medarbetare ska vara effektiva, motiverade och lösningsorienterade. Vi uppnår detta genom stora möjligheter till att påverka sitt arbete samt att förbättra och utveckla sin kompetens och sina kunskaper.

InfraGeoTech har kreditrankning AAA, vilket är det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få.

VÅR LEDNING


Malin Bergman Solming, VD och delägare


Jonas Everstig, Produktionschef och delägare


Sanna Engström, Vice VD och HR-ansvarig


Christer Bergman Solming, Enhetschef


Linda Burman, Ekonomiansvarig