Stäng

Erfaren VA-Projektör

Nu söker vi efter en erfaren VA-Projektör!

 

InfraGeoTech AB erbjuder tjänster inom mätteknik, projektering och projektledning med fokus på teknik, kompetens och kvalitet.

Våra medarbetare är vår främsta tillgång, alla är mycket erfarna inom sina arbetsområden. För att passa perfekt i vårt härliga team, så ser vi gärna att du är lösningsorienterad och positiv i ditt sinne.

På InfraGeoTech möts du av engagerade medarbetare i en öppen och lärorik arbetsmiljö, där vi har ett nära och varmt samarbete både mellan våra medarbetare och våra kunder.

Hos oss blir du snabbt en i gänget. Vi delar med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor, vi har roligt på jobbet - team-buildningaktiviteter arrangeras flera gånger per år.

Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga och där vi har nära mellan tanke och beslut. Hos oss finns goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling samt arbete med intressanta projekt.

Vi ser positivt på framtiden och på vår roll som en kunnig och pålitlig partner!

Arbetsuppgifter

Som VA-projektör hos Infrageotech arbetar du i nära samarbete med våra medarbetare i våra uppdrag samtidigt som du också har möjlighet att leda och arbeta i mer renodlade uppdrag med t ex dagvattenutredningar, dagvatten- och stormtac beräkningar och projektering av mark, väg och va-utredningar

Du förväntas ta ansvar för såväl tekniska lösningar som planering av tid och budget för ditt och andras arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en teknisk utbildning i grunden och har erfarenhet av VA-projektering. Genom din erfarenhet har du god kännedom om byggprocessen, hela vägen från förstudier och utredningar till upprättande av bygg och relationshandlingar.

Miljöteknisk kompetens värdesätts då vi även utför undersökningar inom detta område.

Rollen ställer krav på förmåga att samarbeta och kommunicera såväl internt som externt.

 

Om du har några frågor om tjänsten kan du kontakta:

HR Ansvarig Susanna Engström, 0793-066868

Projektledare Christer Bergman Solming, 0769-433234

Välkommen med din ansökan!

sanna.e@infrageotech.se