Jobba på InfraGeoTech - Erfaren Mättekniker

Erfaren Mättekniker  

Mättekniker med engagemang och glimten i ögat! 

Vi söker nu dig till vårt fantastiska tillväxtföretag! Vi växer så det knakar och därför söker vi dig som har några års erfarenhet av att arbeta som mättekniker/mätingenjör och är redo för ditt nästa steg i karriären ihop med InfraGeoTech. För att passa perfekt i vårt härliga team, så ser vi gärna att du är lösningsorienterad och positiv i ditt sinne. 

InfraGeoTech AB erbjuder tjänster inom mätteknik, projektering och projektledning med fokus på teknik, kompetens och kvalitet.  

Bolaget grundades 2014 i Bålsta, strax norr om Stockholm. Idag har InfraGeoTech AB kontor i Bålsta, Västerås och Uppsala, drygt 20 anställda och verkar i hela Stockholms- och Mälardalsområdet. 

Vi söker dig som 
Är en driven, lösningsorienterad och självgående mättekniker. Då en viktig del i ditt arbete kommer att vara kunddialoger, behärskar du det svenska och engelska språket. För att trivas och passa i rollen kan du planera det dagliga arbetet på ett effektivt sätt samt vara flexibel då det krävs. Det är också av vikt att du har B-körkort. Önskvärt är Trafikverkets behörighet 1 eller 2 samt erfarenhet av mängdreglering. 

På InfraGeoTech möts du av engagerade medarbetare i en öppen och lärorik arbetsmiljö, där vi har ett nära och varmt samarbete både mellan våra medarbetare och våra kunder.   

Du erbjuds: 

  • Bli en del av en organisation med en god och hjälpande företagskultur 
  • Frihet under ansvar med flextid och möjlighet att ta initiativ och styra ditt eget arbete 
  • Löpande fortbildning inom yrkesrelaterade områden
  • Introduktion för att ge dig rätt förutsättningar för att lyckas i din roll 
  • Förmånsbil 
  • Förmånliga anställningsvillkor  

Kontakta oss gärna!

HR: Sanna Engström, sanna.e@infrageotech.se - 079-3066868

VD: Malin Bergman Solming, malin@infrageotech.se - 073-0883234